Begynn å sende EHF-fakturaer til Tromsø kommune

Login

Tromsø kommune tilbyr deg som leverandør tilgang til en webportal for fakturering som en gratis nettjeneste. På den måten kan du komme i gang med å sende ehf-fakturaer og kreditnotaer til Tromsø kommune direkte, uten ytterligere kostnader. Vennligst registrer deg på lenken nedenfor og følg instruksjonene.

Slutt med papir og e-post

Fakturaer sendt på papir eller pr. e-post blir ikke betalt. I stedet vil disse fakturaene bli returnert og betalt bare når de mottas som EHF-fakturaer.

Hvordan legge inn og sende elektroniske fakturaer

Hvis du trenger å sende et mindre antall fakturaer til Tromsø kommune, kan du logge inn og sende dem via denne siden. Det er en gratis løsning. Bare registrer deg som leverandør til Tromsø kommune i skjemaet til høyre.
De fleste regnskapssystemer har løsning for sending av faktura i EHF-format og dette bør primært brukes for å sende faktura.

Adressering av EHF faktura sendes til organisasjonsnummer

Viktig informasjon og krav
Org. nummerSelskap
940101808Tromsø kommune

Krav til merking av faktura

For å sende faktura til Tromsø kommune og de kommunale foretakene må fakturaene være merket med ressursnummer eller rekvisisjonsnummer som blir oppgitt av bestiller. (8 eller 9 siffer).
Bestiller-/Ressursnummer (8 siffer) skal registreres i feltet : BuyerReference
Rekvisisjonsnummer (9 siffer) skal registreres i feltet: OrderReference

Har du spørsmål?

Dersom du er usikker på hvilket bestiller-/ressursnummer eller rekvisisjonsnummer som gjelder, kontakt bestiller. Ved ytterligere spørsmål ta kontakt på e-post fakturasenteret@tromso.kommune.no.

Brukernavn
Passord
Har du glemt passordet? >>

Registrer deg på Fakturaportalen

Her kan du registrere deg på fakturaportalen og legge inn fakturaer som sendes automatisk som EHF-faktura til Tromsø kommune. Etter at du har registrert deg, vil du motta en e-post med pålogging og beskrivelse av hvordan du bruker portalen.
Firmanavn *
Adresse *
Adresse 2
Postnr.*
By*
Org-nr.*
Land*
Kontaktperson *
E-post*
Telefonnr.*